Hová tűnt a politika?

A jobb oldalnak meg kurvára hiányzik, hogy ne agyatlan zombik sajátítsák ki a konzervatív címkét (és jelen pillanatban az országot is), személy szerint a “nekünk mohács kell” parafrázist én inkább a “nekünk Semjén kell”-re cserélném le. Hogy talált egymásra ez a rengeteg retardált barom? Szörnyű…

Költözködtünk, az egész élet felfordult jó két hónapra. Régebben, mint azt már sokszor elmondtam a telefon ébresztése után fejemre húztama  takarót és átvánszorogtam a nagyszobába a reggeli hírek elé. Hát ez eltűnt. Maradt a net, de valahogy meló is sok volt, az RSS olvasóban egy csomószor egyszerűbb volt nyomni egy Read All gombot, mint nekilátni átnyálazni közel ezer felhalmozódott hírt… újságonként. Na így tűnt el a napi politika az életemből, az ingerküszöbömet csak a legnagyobb faszságok bírták áttörni, mondjuk jutott belőlük bőven.

Aztán kezdünk kipakolni, belakni az új lakást, lett ilyen ip-tv cuccunk, ezzel egy csomó új hírműsor, meghallgattam hármat egyik nap, meg újra van reggeli tv elé vánszorgás is… egy biztos, a fidesz és kdnp politikusai biológia csodaként foghatók fel, ilyen kevés ésszel ennyire emberformájúnak lenni bravúrosnak tűnik számomra.

No, nem mintha a többi jobb lenne.

Érdeklődve figyeltem Gyurcsány kísérletét is az MSZP szétszakítására. Állati fura, hogy azóta gyakorlatilag nincs semmi ebben a témában. Két napig volt csámcsogni való, majd ennyi. Sokkal jobban leköt viszont a bajnai féle Haza és Haladás alapítvány. szerintem az elmúlt 20 évben, na jó, mostmár 21-ben egy jó miniszterelnökünk volt, Bajnai Gordon. Ha ez a fószer valamit csinál, akkor arra érdemes lesz odafigyelni.

A másik, hogy a SZEMA és az SZDSZ romjai elkezdték emelgetni a fejüket, ezek szintén lehetnek nagyon biztató jelenségek. Új pártra ugyanis szükség van, baloldalira és liberálisra pont annyira, mint egy normális konzervatívra. (Olvasnivalónak ajánlom minden értelmesen gondolkozó számára a Szuverén.hu oldalt!)

Úgy tűnik, hogy liberális oldalon majd csak összeszedi magát valami politikai formáció, és nagyon szeretném, ha balon Bajnaiék próbálkozásai sikert aratnának. Ez már csak azért is nagyon fontos lenne, mert az LMP valami annyira hasonlít a híg fos tengerére, hogy jobb lenne nekünk nélkülük.

A jobb oldalnak meg kurvára hiányzik, hogy ne agyatlan zombik sajátítsák ki a konzervatív címkét (és jelen pillanatban az országot is), személy szerint a “nekünk mohács kell” parafrázist én inkább a “nekünk Semjén kell“-re cserélném le. Hogy talált egymásra ez a rengeteg retardált barom? Szörnyű…

Néha valami hatalmas kataklizma egész jó opciónak tűnik, elsodorná a csőcseléket a politikából, kezdhetnénk tiszta lappal. Amikor Gyurcsány visszalépett a reformoktól és feladta mindazt, amiért tisztelni lehetett, azt éreztem, hogy ennél nagyobb szar már nem jöhet, pedig micsoda békés, optimista horizont volt az a mostanihoz képest!