2 megjegyzés eu választás előtt

Az összes faszom az összes idióta politikai pártba, akik azt akarják a szittyák fejébe sulykolni, hogy mostan, vasárnap majd eldől, hogy ki lesz itten a Duna parti kupiban a madám. Nem, arról majd egy év múlva teccik a neoEmeséknek szavazni, most arról lesz szó, hogy az EU párlámentben ki fog csücsülni.

Az egész kifakadás persze onnét indult, hogy a Facebookon az ilyen nagyon szadeszes arcok elkezdték nyomni, hogy most majd eldönthetjük, hogy lesz-e liberális parlamenti képviselet kies honunkban, szal menjen mindenki szavazni. Ha ez így megy tovább nem azért nem fogok a szadeszra szavazni amiért amúgy elgondolkodik rajta az ember, tudniillik, hogy agyatlan barmok, hanem mert a tagság ilyen nagyon nyikhajokból áll, akkor én ezekkel azért lehet mégse… csak ez hülyeség.

A szadesz egy váz, egy kihülő félben levő tetem, de legalább egy olyan hulla ami újra és újra kiáll a liberális értékek mellett. Tehát ha mással nem a bűzével még felhívja magára a figyelmet. Ami meg fontos. Még ha ebben a honban nincs is 5% liberális csóka, aki szavazhat is… Dehát pár százalék van, az övék a szadesz. Ahogy fontos lenne egy normális klerikális szervezet, vagy egy mezőgazdász vagy bármi ilyen, csakhát ezek mind eltüntek, ahogy most a szadesz is elfog.

Tehát mindenki memorizálja szépen, legyen szíves, hogy vasárnap a második sör meg a rántott hús közt, közvetelen a baywatch elött, lemegyek szavazni, és nem azért hogy a viktor, gábor vagy… ööö ki az mszp arca? szóval az mszp arcára szavazzak, hanem, hogy eldöntsem kit akarok látni az Eu parlamentben. Ha az EU képviselő közül a te pártodé síkhülye, akkor nem arra szavazol. Az okosra tessék.

Atyaúristen…

Másrészt meg van az az MDF plakát, hogy nagy fehér-zöld felület, óriás betűkkel annyi, hogy Bokros | Habsburg, szavazzon az MDF listájára. Ez a plakát egy egyszeri magyar legrosszabb történelmi emlékeit idézi. :) B kartárs szerint már csak Batu kán kéne oda, hogy tökéletes legyen a lista.

Ha az MDF lelökdösné magáról a sok csuhást akkor egész kis kedvemre való párt lenne.