Meleg

Ja persze amíg esik az a baj – főleg Miskolcon, gondolom – amikor meg az időjárás az évszaknak megfelelően viselkedik az a baj. Lassan átmegyek Belgába.

Most például olyan rohadt idő van, hogy nem irigylem Méhecskét, ilyenkor szigorlatozni, borzasztó lehet. Mondjuk szigorlatozni egyébként is az.

Voltam a könyvtárban, meg szereztem anyagot a dolgozathoz, meglátjuk mi sül ki belőle, de délelőtt, talán feltűnt, leginkább a blogmotort piszkáltam. Annyi mindent tettem bele, hogy jó ha a legközelebbi re-designnál a felét újra tudom hegeszteni.  Mert persze faszán kidobtam a source-zip fileokat a fenébe, mikor végeztem velük. Talán ez mégse volt olyan jó 5let.

Ennek a postnak egyébként van egy olyan értelme is (talán más nincs is), hogy megnézzem a most hozzáadott pingrendszer jelez-é a blogringnek Remélem igen..

Címkék: , ,

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.