Első!?

Kérdés és kijelentés, mert volt már egy LPJ, ugye, éveken át, ami aztán sok sok ok miatt kifulladt. Ez most nem egyszerűen egy újrakezdés, hanem átgondolt és megtervezett lépés. Blogot írni bonyolult dolog, nekem meg elég hosszan más dolgok voltak fontosak, és közben ugyanazt akartam írni amit régen, pedig az már nem is volt fontos […]

Feneketlen tó - Budapest 2004 októberKérdés és kijelentés, mert volt már egy LPJ, ugye, éveken át, ami aztán sok sok ok miatt kifulladt.
Ez most nem egyszerűen egy újrakezdés, hanem átgondolt és megtervezett lépés.

Blogot írni bonyolult dolog, nekem meg elég hosszan más dolgok voltak fontosak, és közben ugyanazt akartam írni amit régen, pedig az már nem is volt fontos (nekem).  Most új koncepciókat vinnék bele a dologba, erősebben rámásznék erre a webkettő paradicsomra, ennek már láthatjátok is a jeleit, picasa kergeti oldalt a fényképeimet, facebookra mutatnak a linkek és a postok, amit ott mondanak rá az itt is látszik meg ilyesmi. Vicces ilyennel berhelni.

Hogy mi lesz akkor?

  • saját ügyeim
  • politikai hőbörgés
  • mozi/tv/könyv/színház kritikák
  • ajánlók (helyek, események, zenék, kocsmák)
  • warcraft sarok
  • design tutorialok, tippek-trükkök

Végül pár szó a jó öreg gépház rovatnak is: a motor újra wordpress, ketyeg alatta egy rakat plugin, a kiszolgáló a Kibernet (szídjátok őket ha épp nem megy az oldal). A jelenlegi design fantázianeve ‘scetch block’ és egy google-ről lopott képpel működik. Köszönet érte az ismeretlen készítőnek.

Címkék: ,

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.

Hi, this is a comment.
To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

2009-04-14 08:34:58