csicsázás… :)

Sikerült bejelentkezni a blogringbe, végre, ki is tettem azt a legördülő menüt alulra… Pár kis semmiséget még csinálgattam a lapon.

Azt hittem, hogy talán találtam végre egy jó melót, de egyre gázosabbnak tűnik. A guru-n olvastam, hogy valaki egy olyan portált akar indítani, ahol jól megmondja a világnak, hogy mi az igazság, olyan összeesküvés elmélet izé… Elég gyorsan futottam, elkezdtük lebeszélni a ‘biznicet’, de egyre furább dolgokkal jött. A mai levele egészen meghökkentett, arra lehet számítani, írta, hogy ddos támadások (az mi a kórság?) meg ügyvédek, meg kormány ellenállás fogja nehezíteni a létünket. Meg is írtam neki, hogy akkor közölje már pontosan, hogy mi is lesz a tartalma a lapnak, mert ha valami faszság (ennél üzletiesebb stílusban azért), akkor felejtsük el egymást… Kiváncsi vagyok mi lesz még ebből :)

Tegnap éjszaka a tanulás után nyomtam egy jó másfél-két órát a Medieval: Total War -ral. A múltkor az angol kampányban a dzsihad elsöpört, de most a Német-Római birodalommal vagyok és elég szépen állok… Még keresztes hadjáratokat is vezetek… Régen azért akartam számítógépgrafikus lenni, hogy egyszer csinálhassak egy olyan játékot (grafikai oldalról), amivel a középkort játszod végig, de pontos történelmi hűséggel. Aztán az érdeklődésem elfordult a játékoktól, már csak néha prüntyögök velük, de úgy látom, hogy ez a Total War ki is lőtte a terveimet, pont az amit régen kerestem.

Kezd visszaállni az életritmusom. Az ünnepek elképesztően szétforgácsolták, de mostanra már kezdek helyrerázódni. Az a baj, hogy most így vizsgaidőszakban nem tudunk annyit találkozni Méhecskével, mindketten tanulunk. Talán majd 10-12 nap múlva látom legközelebb és máris úgy hiányzik…

Amikor legközelebb találkozunk akkor lesz az unokatestvérem esküvője. Január 18-án… A másik unokatesómé (az ő hugáé) is nagyon jó volt, kiváncsi vagyok ez hogy fog elsülni. Beindult a picit idősebb nemzedék körében ez a házasodjunk-gyereketakarok láz, szóval a tavasszal több lagzi, meg egy keresztelő is lesz :)

Címkék:

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.