LMP kongresszus. - fotó: Fazekas István

Megásta, belefeküdt.

Az LMP kiírta magát a politikából.

Nagyon izgatottan vártam a tegnapi LMP kongresszus végkifejletét, mint azt a magyar belpolitika iránt érdeklődést tanúsítók közül bárki más is. Meglepődtem volna, ha más eredmény születik.

Az LMP-ről a véleményem a legelejétől kezdve a lehető leglesújtóbb volt. Ha komolyan végiggondoljuk, hogy mit sikerült elérniük, akkor az az egyenleg, hogy végre létrejött egy olyan politikai alakulat, amivel szemben az ország népességének döntő hányadának csak visszás érzései vannak.

Az MSZP szavazók szerint árulók.

Az apám-féle szkeptikusok szerint a Fidesz ügynökei.

A Fideszesek szerint vagy az MSZP ügynökei, vagy az új SZDSZ.

A Jobbik szerint az új SZDSZ.

A valóság pedig az, hogy ők a magyar politika új generációja, a végterméke annak az elmúlt demokratikus kornak, ami mindent politika ellenesé nevelt, még a politikát is. Ha úgy vesszük ők a krém, már ha az a krém, ami a vízfelszínen lebeg.

Az LMP az elmúlt években ásta a saját sírját, tegnap este belefeküdt.

Arra biztatnám a választópolgárokat, hogy mindenki dobjon rá egy rögöt.

Címkék: ,

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.

Azért csak négy ember szavazatán múlott, hogy meglepődj. :) Az nem olyan sok... Más kérdés, hogy nem lett volna szabad, hogy egyáltalán kérdés legyen a döntés kimenetele.

2012-11-18 13:44:47

Mindig mondtam, hogy a Schiffer fejével falat lehet dönteni. Sajnálom a normálisabban gondolkodó LMP-seket.

2012-11-18 18:15:02