Guns N’ Roses

Amikor a guns még nagyon menő zenekar volt én leginkább Hobot meg Doorsot hallgattam, de azért nem tudtam kikerülni ezt az együttest, hisz Samu barátom nagy fanatikus volt így nyarakon át egy vacak magnóban ACDC, Iron Maiden és Guns ment, néha bekerült némi Doors vagy Hobo is. Mondjuk akkor annyira nem fogott meg, emlékszem valamelyik […]

20090526-gunsnroses.jpg

Amikor a guns még nagyon menő zenekar volt én leginkább Hobot meg Doorsot hallgattam, de azért nem tudtam kikerülni ezt az együttest, hisz Samu barátom nagy fanatikus volt így nyarakon át egy vacak magnóban ACDC, Iron Maiden és Guns ment, néha bekerült némi Doors vagy Hobo is.

Mondjuk akkor annyira nem fogott meg, emlékszem valamelyik nyár végén összedobtam egy válogatás kazettát, de hamar átírtam valami mással.

Ma viszont a zene mappám egyik homályos sarkában megtaláltam a Use Your illusion I.-II. albumokat és bepakoltam a Media Centerbe. Meglepetés volt. Nagyon sok jó rockos-bluesos szám van rajta, meg persze helyből bejöttek a kőszegi osztálykirándulásos emlékek ahol az osztály nőtagjai gyakorlatilag végtelenítve játszatták a Live and Let Die-t. Hosszú út volt. :)

Szóval így cirka 15 év késéssel felfedeztem, hogy a Guns jó zenekar. Kéne még lemezeket szerezni tőlük.

Címkék: ,

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.

Guns N` Roses igen jo, van itthon ket olyan tribute band is akik pesten es kornyeken viszonylag sokszor szoktak fellepni. Tessek elmenni raja, nagyon jo.

2009-06-09 02:18:34

Majd megnézem, monnyuk szólj ha játszanak, aztán elkísérlek! :)

2009-06-09 06:26:16