Hátas

Ez eredetileg 4 blogbejegyzés volt, de összegyúrtam őket egybe.

A hááátam…
Kacsa 2004.08.30 8:47:25 AM @324

Hát, reggel sikerült az ágyikóból felkeléssel egy új helyen, most felül a lapockám alatt meghúznom a hátamat. Mire a derekam rendbe jött, itt a másik. Kriploid vagyok lassan.

hátam
Kacsa 2004.08.30 9:05:22 PM @837

A nyüves életbe. A hátam valami borzasztó állapotban leledzik.  Alig bírok mozogni, holnap meg elmegyek vele doktorhoz. Embertelenül fáj…

Reggel történt, felkeléskor. Én ugye dupla ágyban alszom, és változó, hogy belül vagy kívül, tegnap belülre dőltem le. Reggel neki akartam látni, hogy kilendítsem magam, ahogy szoktam, oldalra, de csak a felsőtestem indult el. A lábaim – nem túlzok – maradtak, mintha nem is értették volna, hogy mit akarok tőlük. Így aztán reccsentem egy nagyot. Nagyon nagyot, és a hátamon, a lapockáim környékén szarrá húztam az izmaimat. Félbehajolva tudok csak járni, ha fel akarok emelkedni az borzasztóan fáj, plusz kifulladok tőle, szabályosan levegő után kapkodok. Szörnyű, remélem a rohadt orvostudomány képes kezdeni vele valamit, nem csak passzolgatnak ide-oda, mert ha nekikezdenek én helyből otthagyom őket.

Itthon meg a hátam.
Kacsa 2004.08.31 7:43:50 AM @280

Hát… most megyek orvoshoz, mert ez így nem élet.

Amúgy viszont meglepő itthon lenni. Itt minden működik. Balatonon minden a már leselejtezett kategória. Éváék régi mikrója, valami ruszki gyártmány, Zsófi régi tűzhelye, a wc-k kicsit folynak, a fürdők koránt sem mondhatók tökéletesnek, inkább “patinásak”, de az biztos, hogy nem kényelmesek. A mosógép ott félautomata, pluszban a torka véres, itt meg minden olyan amilyennek lennie kell. Ha kilépsz a kádból és megszárítkozol, nem kell helyből felmosóért rohannod, a hűtőben van mélyhűtő, az ajtaja pedig nem egy darab hungarocell, és akkor az adsl-ről még egy szót sem szóltam.

Mégis, sokért nem adnám, ha újra lenn lehetnék, arra vágyom igazán. MNUSZ van.

minden ok(?)
Kacsa 2004.08.31 11:24:16 AM @433

Eztet mondta az orvos. Meg, hogy ne aggódjak, csak meghúztam a karajomat. Utána megmasszírozott és a májam felől érdeklődött, hogy nem iszom-e sokat. Ezen is túl jutva kaptam két gyógyszert, és megkért, hogy szóljak a szüleimnek, hogy menjenek be hozzá mielőtt meghalnak.

Úgy tűnik nem patkolok el… még egyenlőre, természetesen.

Vegyes
Kacsa 2004.08.31 4:45:10 PM @656

Háhá, fennforgás esete van. Egyrészt a dokim, Novotny Judit, hogy az isten éltesse sokáig, faszán ellátott, olyan gyógyszert kaptam, hogy leginkább a dombokon virágról virágra szökellő mittomén mi jut a hatása után magamról eszembe. Aztán meg a Need For Speed Underground így másodikra is kurva jó játék, megveri a Hot Pursuitot, pedig az hosszan favorit volt nálam.

Anyámnál viszont gáz van. A Faág csődközeli helyzetben van, az egész nyári fizetését nem kapja meg, most alkalmazni se tudják, szóval kilátástalan. Szar ügy, mindegy, Apával meg Jónással elmegyek moziba, Garfield film. Remélem jó lesz.

Címkék: , , ,

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.