suli

Megkezdődött a suli, leadtam az indexet, hivatalosan is beírtak a másodév második félévébe, királyság. A TO-s néni nagyon kedves volt, sokat segített.

Találkoztam Csanádi Andrissal is meg Fannival is, beültünk a PEK-be, ittunk kávét, meg beszélgettünk. Fanni megrovó pillantásokkal figyelte, hogy cigizünk, de csak alig morgott ;) Viszont a cigimet sikerült ottfelejteni, mert megkértem őket, hogy míg leugrok a színpad mellé telefonálni addig figyeljenek a cuccomra [lásd késöbb] visszaérve meg már rohantam, így a cigit otthagytam, két perc múlva meg csak hűlt helyét találtam, rábaszás. :( Na mindegy még maradt egy pár száz forintnyi zsebpénzem, majd beruházok egy másikra.

Aztán elmentünk Andrissal a matávhoz, hogy megnézzük akarunk e nálk tudakozós telefonos díszpécserek (ahh) lenni. De aztán rossz kondíciókat kínáltak (sok munka, rossz időbeosztás, kevés money), így letettem róla, Andris meg még nem.

Matáv - a szavakon túl

Matáv – a szavakon túl

Aztán ma meg eldöntöttem, hogy miután rendbeszedtem reggel a laptopot azzal megyek suliba, remekül gyorsan tudtam jegyzetelni vele, asszem nem is veszek füzetet, mert jó lesz erre ez a “noteszgép”, ahogy a PC WORLD újságírói hívnák, utálom ezt a kifejezést. Sikerült gyorsan ráéreznem a word gyorsbillentyűire, így egész rendezett is lett a jegyzet. Féltem a többiektől, esetleg megbambulnak vagy valami, hisz még nem nagyon láttam, hogy tanarakon kívűl valaki laptoppal jött volna, de tök jó volt, kérdezték, hogy menni fog e az írás ilyen gyorsan meg minden, aztán mondtam remélem, aztán óra végén néhány bátorító pillantás esett, meg előkerült egy kopott bőrtáskából egy floppy, hogy erre pls adjam már oda. Odaadtam.

Most meg megyünk majd InterSparba, halál, hol a Te fullánkod!?

Címkék: ,

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.