A nap vége

Fura egy nap volt ez a mai… Most éppen kamilla teát iszogatok a beteg hasamra (Méhecske javaslatára), nem tudom, hogy használ e, de mindenesetre kellemes.

Másodikán ugye elmentek a vendégek, hazaért anya. Ma reggel idejekorán keltem, aztán egy röpke reggeli után elballagtunk Anyuval az InterSparba, felfrissíteni a készleteket. Ragyogóan sütött a nap, bazi meleg volt, egész kellemes volt végigmenni a városon. Anya azt mondta, hogy megveszi nekem az action script könyet, meg egy szabadon választottat… Ennek fényében beugrottunk az ABCD könyv és hanglemezüzletbe, de a gecóknál nem volt action script, csak egy jó kis Wodehouse, a Psmith Amerikában, lassan egész szép sorozatom lesz ;)

Az InterSparból meg már kurvára elegem van, nem igaz, hogy ez egy milyen szar hely, mindig rengetegen vannak… Ezt már nem is ragozom igazán, aki kiváncsi a hangulatra nézze vissza a karácsonyi bevásárlás körül írott kis marhaságot…

Délután felolvastunk meg Anyu takarított, nem sok időm volt magamra, szóval 5 körül érkeztek Istvánék, kis utószilveszteri romtakarító bulira. Hozták a lányaikat meg Andrist is. Egész jól mulattunk.

Kaptam Méhecskétől egy gyönyörű képeslapot, a stairway to heaven a zenéje, és nagyon aranyos. Ma van a 25. hónapfordulónk, bizony ám! Boldog vagyok, meg büszke, de legfőképpen szerelmes…

Címkék: , , ,

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.