talán mégis fehér lesz?

Tegnap este hosszan itt voltak Istvánék, Kati jó sok marhaságot hordott össze, de István (mint mindig) nagyon értelmes volt. Elég szörnyű lehet egy tök sötét nővel összezárva leélnie az életét… Este még előkapartam a flash könyvemet és az ágyikóban azt tanulmányoztam, elég sok dolog megvilágosodott elöttem. Azt már elmondhatom, hogy a flash rajz és animáció […]

Tegnap este hosszan itt voltak Istvánék, Kati jó sok marhaságot hordott össze, de István (mint mindig) nagyon értelmes volt. Elég szörnyű lehet egy tök sötét nővel összezárva leélnie az életét…

Este még előkapartam a flash könyvemet és az ágyikóban azt tanulmányoztam, elég sok dolog megvilágosodott elöttem. Azt már elmondhatom, hogy a flash rajz és animáció részét perfektül tudom, sajnos az action script terén nagyok a hiányok, de este és ma reggel sokat foltoztam rajta. 26.-án éváéktól is meg holnap aputól is kapok pénzt, és egy részét arra fogomn fordítani, hogy beszerzek egy action script könyvet.

Nekiláttam tanulni a php-t, de kurva nehéz. Nem mondom, hogy feladom, de elöbb tökéletesítem a flash tudásomat (sok php-s dolgot kivált), ha ezzel végzek akkor már tudok majd elég profin html-t, flasht programozni és kicsit konyítok majd a java scripthez is. Ezekután pedig beiratkozok egy php tanfolyamra. Így egy elég ütős kombináció lesz a kezemben.

Reggeli után, ahogy kipillantottam az ablakon, hát látom, hogy szép nagy pelyhekben esik a hó. Meg is marad, mert nagyon hideg van kinn. Most egy kicsit abbahagyta, sajnos, mert még csak nagyon vékony réteg esett, de remélem még folytatja, akkor talán szép fehér karácsony lesz.

Anya még lement a városba, beszerez pár dolgot, amit tegnap este a vendégséggel feletettünk, és aztán nekilátunk fát díszíteni.

Boldog karácsonyt Neked!

Címkék: ,

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.