Megújult a Pinterest

Ráncfelvarrásnak se mondhatni, de jó lett.

A Pinterest az egyik olyan szolgáltatás, ami eddigi rövid története alatt is nagyon nagy hatással volt a netes felhasználói felület megújulására. Nem tudom milyen régi szolgáltatás ez, de fiatal és ehhez képest most változtattak egyet a megjelenésen.

Megújult a Pinterest

Megújult a Pinterest

Az, hogy mennyire nagy hatással van a Pinterest, számomra nem mutatja semmi jobban, mint, hogy ez lett a kezdőoldalam. Éveken át az about:blank ment kezdőlapnak, aztán a Google, de mikor megláttam a Pinterestet helyből ő került erre az előkelő helyre. Így viszonylag gyorsan értesültem az új designról.

Én, megmondom őszintén nem látok nagy változást, talán kicsit kontúrosabb lett, a profil ablak összeszedettebb, bár nekem a board/pin hozzáadó gombok befejezetlennek tűnnek, túl nagyok, valahogy nem tetszik.

Jó viszont az új pin megosztó funkció, a repin gomb pirosítása kifejezetten jó lett.

Az igazán csecse része szerintem a pin dobozok felső kerekítése, ami annyira finom és nem tudok rá jobb kifejezést: halvány, hogy inkább csak érzi a szemünk, mint látja.

Fiók beállítások

Fiók beállítások

A repin funkció is megújult

A repin funkció is megújult

A megújult főoldal

A megújult főoldal

 

Címkék:

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.