“Minden jótett elnyeri méltó büntetését”

Ez a Moly.hu megfogja az embert, új utakat nyit a blogolás terén. Nem rossz. Tehát ennek szellemében a Pendragon legenda. Én nagy újraolvasó vagyok, a Pendragon legendát is rengetegszer elolvastam, csinos, régi keménykötésű könyvben van meg a szüleimnél, szerettem már az illatát is. A története pedig elbájolt mindig, bárhányadsorra olvastam, ugyanolyan letehetetlen volt. Aztán megkaptam, […]

Ez a Moly.hu megfogja az embert, új utakat nyit a blogolás terén. Nem rossz. Tehát ennek szellemében a Pendragon legenda.

Én nagy újraolvasó vagyok, a Pendragon legendát is rengetegszer elolvastam, csinos, régi keménykötésű könyvben van meg a szüleimnél, szerettem már az illatát is. A története pedig elbájolt mindig, bárhányadsorra olvastam, ugyanolyan letehetetlen volt.

Aztán megkaptam, immár sok éve, hangoskönyvben. És azóta asszem nem is olvastam könyv formában, de az egyik kedvenc hallgatni valóm lett. Akár rajzolni kellett a félévi vizsgákra, akár statisztikai táblázatokon kellett kotlanom a  Szondában, akár itt, jelenlegi munkahelyemen valami webáruházat kell basztatni az egyik legtökéletesebb szórakozássá nemesíti a munkát.

Könnyű könyvnek tűnik, kriminek, vagy valami fantasztikus történetnek. Divatos is lehetne Dan Brown tündöklése óta, hisz a milliő olyan, mint az ő könyveiben csak éppen sokkal szellemesebb, intellektuálisabb. Na és pont ezért több ez a könyv, mint egy faszán megírt rémregény. Tele van olyan mondatokkal, elejtett megjegyzésekkel, amiken elborzadsz, hogy milyen lazán szórja eléd Szerb Antal, pedig milyen jók.

Mindenkinek olvasnia és ismernie kéne.

Címkék: , ,

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.