In Aeternum

Ha valaki komolyan játszik egy MMORPG-vel, akkor óhatatlanulk egy egy guildhez kötődik. Hol összejön a dolog, hol nem. Nekem tavaly télen nagy dilemmák után felkeltette a figyelmememt egy újonan alakult guild, akiknek nagyon jó reklámjaik voltak, jópofáknak tűntek. Nehéz volt váltanom, mert egy régi és kedves társaságtól szakadtam így el, de szervert és guildet váltottam, […]

20090501-inaeternum.jpg

Ha valaki komolyan játszik egy MMORPG-vel, akkor óhatatlanulk egy egy guildhez kötődik. Hol összejön a dolog, hol nem. Nekem tavaly télen nagy dilemmák után felkeltette a figyelmememt egy újonan alakult guild, akiknek nagyon jó reklámjaik voltak, jópofáknak tűntek. Nehéz volt váltanom, mert egy régi és kedves társaságtól szakadtam így el, de szervert és guildet váltottam, tagja lettem az Arathor szerveren fungáló In Aeternumnak.

Az In Aeternum elött mindig egy olyan guildben szerettem volna lenni, mint ez. Tökéletes választás volt, jófej arcok, jó hangulat és haladtunk a játékban is. Gyerekbetegségnek tűnt pár dolog, például, hogy sose volt deklarálva igazán a játékstílus, de tetszett. Rávettem pár fejet a régi társaságból, hogy jöjjenek ők is. Kánaán következett, a régi és új ismerősök együtt, nagyon jól éreztem magam.

Aztán nyár közepe táján kicsit visszavonultam, esküvő szervezés és a többi. Sajnos nem én voltam az egyetlen, a guild létszámproblémákkal kűzdött. Mire október tájt újra felvettem a fonalat egy megváltozott társaságot találtam. A tavaszi-nyári tagság egy része visszavonult vagy félgőzre kapcsolt. Igyekeztem visszarázódni, de az újak között volt pár arc akikkel nem szerettem együtt játszani. Sok volt nekem az ő igényük, én ennél családiasabban képzeltem a dolgot.

Szerencsére új játékszabályok jöttek, kisebb létszámban is elérhető lett minden tartalmi eleme a játéknak, én meg ráálltam a 10 fős játékra. Találtam hozzá pár arcot, nagyon kellemes volt. Aztán ez is elkezdett döcögni, állandó keresztbeszervezések, egyre élesebb hangnem a fórumon. Ma este döntöttem. Túlzottan szeretem a guildet, amit képviselt, ahhoz, hogy megvárjam míg a keserűség miatt hagyom ott. Kiléptem, elbúcsúztam, rengetegen köszöntek el tőlem, kedvesen és sajnálkozva, néha értetlenül. Jól esett, és nagyon sajnálom az egészet nyomorult egy dolog, de jobb így.  Most már tárgyalok egy másik guilddel, remélem megtalálom a helyemet újra, de az In Aeternumot sose tudom felejteni, minden kis idiótaságával is ez volt a legjobb ami eddig a warcraftozás során történt velem.

Sziasztok!

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.

Sajnalom, hogy nem maradtal meg egy kicsit, ugy tunik szep lassan normalizalodnak a dolgok.

2009-05-25 10:56:58

Tudom, de most visszanézve mégis jó döntés volt. Tudok járni 25 és 10 fős ulduarba is anélkül, hogy olyanokat gondolnék magamról, amik nem igazán pozitívak. Ez fontos.

2009-05-25 19:45:35