Gyerekkorom zenéi: Kern – Ez van

A zene igazából nagyon kellemes, fülbemászó, és mondjuk olyan kuplés-tánczenés-szoftrockos izé. Olyan jó hallgatni, de ha kínoznak se tudnám megmondani, hogy miért. Az igazi erőssége a szövegekben van, amik nagyon ütősek. Semmi különös a témájában, hol melankólikus, hol lezser, hol minden mindegy, de jó hallgatni őket. Van benne pár sor, amik kifejezetten olyanok, hogy a […]

A zene igazából nagyon kellemes, fülbemászó, és mondjuk olyan kuplés-tánczenés-szoftrockos izé. Olyan jó hallgatni, de ha kínoznak se tudnám megmondani, hogy miért. Az igazi erőssége a szövegekben van, amik nagyon ütősek. Semmi különös a témájában, hol melankólikus, hol lezser, hol minden mindegy, de jó hallgatni őket. Van benne pár sor, amik kifejezetten olyanok, hogy a “Nesze hülye paraszt” azokról szól.

Kernnek jó hangja van, néha inkább beszél, mint énekel, vagy csak olyan, mintha magának dúdolna. Bele került egy rádiókabaré szerű betét, igazából nem illik a lemezre, de valahogy elfér benne. Lehet csak a megszokás miatt.

Ha felkeltette a post alapján a lemez az érdeklődésedet, akkor látogass el a dalok.hu oldalra és szánj rá 2000 Ft-ot, ha van mobilod annak a számlájára terhelik, aztán hallgassad meg, nem fogsz csalódni.

Címkék: , , ,

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.