Zombie apocalypse!

Vannak ilyen bárgyú tesztek, ugye, a facebook bővelkedni szokott bennük, de ez most kivételesen egy nagyon faja kis darab. Nem is facebookos. :P Szóval azért ragadott meg, mert erről már annyiszor töprengett az ember, mikor jött kia  moziból, hogy ő vajon túlélné-e a dolgot, amit a hős igen. És általában nem tűnik bonyolultnak. Aztán jön […]

20090417-zombi.jpg

Vannak ilyen bárgyú tesztek, ugye, a facebook bővelkedni szokott bennük, de ez most kivételesen egy nagyon faja kis darab. Nem is facebookos. :P

Szóval azért ragadott meg, mert erről már annyiszor töprengett az ember, mikor jött kia  moziból, hogy ő vajon túlélné-e a dolgot, amit a hős igen. És általában nem tűnik bonyolultnak. Aztán jön ez a kvíz, és olyan kérdéseket tesz fel, amire ha igazat felelsz akkor csúnyán rontod a túlélési esélyeidet.

Én nagyon betartottam, hogy igazat írjak, így hosszan töklöltem például olyan válaszok felett, hoyg megkeresném-e  aszeretteimet meg mittomén, és hogy a 20% fölé értem az csak azért van, mert találtam egyszer egy macsetát. Ugyan most lenn van balatonon, de az tuti hogy felhozom, ott macseta nélkül is nagyobb esély van túlélni, itt Budapesten meg ez kb 18%-ot jelent.

Kurvára nem mindegy!

Címkék: ,

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.