leporoljuk

 

a blogomat is, mert 5 napja nem írtam bele. Ez azért volt, mert Peti nem adta fel a játékok iránti érdeklődését, aztán pedig rohantam Pestre, ahol kipihentem magam.

Voltunk Zsoltéknál, megnéztük a Thomas Crown ügyet, ceasar salátákat zabáltunk. Erről jut eszembe. Ugye a Ceasar salit motanság a guruból hozzuk, mert faszánkosan csinálják. Péntek este elvittünk 4 darabot, Zsolt, Viki, Méhecske és én. Szombwat este, Dóri szallagavatója után, a már két hete betervezett videónézést váltottuk valóra, én felvettem a Shop Showt, és Lacával, meg Vikiékkel megnéztük. Na elötte is begyűjtve a rendeléseket leparkoltunk a Mammutban, felrobogtunk a Guruba, mondjuk, hogy 5 darab ceasar sali kéne. Egy csaj volt, először is meglepődve nézett ránk és elhülve közölte:

-Öt?
-Igen. – jött tőlünk a felelet
-Megnézem. – mondta és beviharzott a konyhába, a hátán is a borzadály kifejezése volt
Pár perc múlva kijött és közölte.
– Nem.

Meglepődve fordultunk ki az ajtón, majd a hidegre érve összeszedtem magam, Vikivel is konzultáltunk, majd visszarobogtam.

-Szia. – nyitottam meg újra a beszélgetést – Csak az érdekesség kedvéért, miért nem tudsz adni salátát?
Nézett rám egy ideig, majd szinte pofátlan képpel benyögte:
-Nincs elég hús.
-Ja, mondtam én…

Címkék:

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.