Megint esik

Reggel undórító korán fel kellett kelnem, mert 0. fizikám volt. Persze osztálytársaim többségének ilyenkor semmi órája sincs, de hát a fizika fakkosok külön világ. Ez is amolyan nemkötelező, dehanemjöszleszedemafejed óra volt. A hó pedig újra elkezdett esni. Nem vagyunk annyira szerencsések, hohy Fejér megyét déli megyének tekintsék, így itt nem volt hószünet. : (. Szerintem […]

Reggel undórító korán fel kellett kelnem, mert 0. fizikám volt. Persze osztálytársaim többségének ilyenkor semmi órája sincs, de hát a fizika fakkosok külön világ. Ez is amolyan nemkötelező, dehanemjöszleszedemafejed óra volt.

A hó pedig újra elkezdett esni. Nem vagyunk annyira szerencsések, hohy Fejér megyét déli megyének tekintsék, így itt nem volt hószünet. : (. Szerintem csak viszonyítás kérdése, Salgótarjánhoz képest igenis délebbre vagyunk…. Pedig mindenki nagyon várta/ várja a szünetet. Jól jönne ha holnap nem kéne dogát írni, meg szívesebben mennék szánkozni is.

Ma rá kellett döbbenem nem elég nagy a suli épülete. Hiába probáltam ugy mászkálni, hogy ne fussak össze Zsülel + Ivettel, de sehogy se jött össze, pedig igyekeztem. Igy jár az aki nem figyel eléggé…

Este, rajz után gyalog jöttem haza ami nagyon szép volt. Közben esett a hó, és lefagyott a lábam, de megérte mert szép volt.