puma :)

Ma már megint esett a hó, illetve tegnap este kezdte, szóval lehetett délelött havat lapátolni :( Egyébként szép meg minden.

Elkezdtük Anyuval a diétát, elég jól bírom (na oké, nem mondom, hogy nem tudnék bármit megenni még) pedig alig ettem két szelet husit, meg valami kis salátát. Vacsi közben volt valami egész fura hang kintről, nem értettük mi lehet az, de anya megjegyezte, hogy reméli nem egy Puma. Mostanában attól szokott izgulni (főleg ha egyedül van itthon), hogy nehogy megismétlődjön az a több évvel ezelötti eset hogy az állatkertből kirágta magát egy farkas. Anya azon aggódik, hogy nehogy megint előforduljon, mert egy köpésre lakunk az állatkerttől… A vicces része az volt, hogy éppen tömtük a fejünk ugye, és közben egy kb hasonló elmés csevejt folytattunk:

Anya: Szerinted be tudna jönni ide egy puma?
Kacsa: Nem hiszem, főleg ha bezárjuk a külső ajtókat is. Maximum egy elefánt tudná betörni őket.
Anya: [elgondolkodva, de mély megkönnyebbüléssel kinéz a mögöttem levő ajtó üvegén át] Még szerencse, hogy nem férne fel egy elefánt a teraszra.

Ezután percekig csak röhögtem :)

Címkék: ,

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.