OMFG: IE8 telepítő

Jó. Az Internet Explorer 8 telepítője egy rakás szerencsétlenség, szégyen a magyar fordító csapat fejére. Nem vagyok már fanatikus IE használó, mint régen, FFX ketyeg, dehát a weboldal fejlesztéshez elengedhetetlen, hogy megnézzük mennyire nem ugyanolyan az IE alatt a lap, mint a többinél. Hát nagyon nem olyan az új céges honlapom, szóval utolsó szalmaszálként gondoltam […]

20090506-OMFG.jpg

Jó.

Az Internet Explorer 8 telepítője egy rakás szerencsétlenség, szégyen a magyar fordító csapat fejére.


IE8installer-bug.png

Nem vagyok már fanatikus IE használó, mint régen, FFX ketyeg, dehát a weboldal fejlesztéshez elengedhetetlen, hogy megnézzük mennyire nem ugyanolyan az IE alatt a lap, mint a többinél. Hát nagyon nem olyan az új céges honlapom, szóval utolsó szalmaszálként gondoltam megnézem az új IE8 hogy viszonyul hozzá, arrólk már sok szépet mondanak. Mondjuk még csak telepít de már nem hiszem el.

A telepítő ugyanis szarul van magyarítva, a szöveget olyan hosszúra hagyták hogy túlcsordula  dobozon és eltűnika  következő sor alatt. Ez ciki. Mert azt mutatja, hogy a magyar Microsoft fordítóbrigád nem csak hogy szarik bele az igényes munkába, de még csak egy minőségellenörzésen se megy át a program mielött kiadják a kezükből. Mégegyszer: ez ciki.

A másik meg, hogy én egy kibaszoitt böngészőt töltöttem le és nem egy kémprogram kergetőt, mit képzel, hoyg csak úgy ilyen alkalmazásokat futtat a gépemen!? Megengedtem én ezt? Lófaszt azt.

És fogadjunk, hogy ez se lesz képes a CSS-t szabványosan kezelni…

Edit@20090506-23:26: de, kezeli, ennyiben legalább sikertörténet.

Címkék:

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.