Gyurcsány Ferenc Fotó: AP / Szandelszky Béla

Viharon túl, szélcsenden innen

Gyurcsány Ferenc monnyon le!

Azt, hogy mi történik a kormányban az SZDSZ kiválása után szerintem csak Gyurcsány Ferenc érti, de néha felsejlik bennem a szörnyű gyanú, hogy még tán ő sem.

3 szadeszes el balfenéken. Igazából nagyon sután, a végén mintha már nem is lettek volna.

Hát Ferenc, ült le magával Ferenc, most mit csináljak?
Azt közösen kimatekozta magával, hogyha behoz egy embert a pártba, aki érdekelt lesz vele szavazni, az éppen kurva jól fog jönni, tehát A független képviselő alá bársonyszéket rakott.

Dehát itt volt a probléma, fejben ez szép, de melyik bársonyszéket? Az egészségügyit? Viccnek is rossz, akik eddig gründolták azok se mik voltunk, a fiúk a göröngyök közt nagyot hördülnének, ha nem belsős kapná meg most. Végre. Két év után.

Nem jó, mi maradt?

Gazdasági minisztérium. Oda K betűset szeretek rakni, meg hát az mégis túl zsíros egy olyan arcnak, aki arról ír a blogjában, hogy én vergődni szokok a parlamentben… És a fiuk a göröngyök közül mérgesek lennének…
Környezetvédelem. Muhahaha. Ez nem az az ország.

Meg egyébként is, jó lenne kicsit borítani az egészen, mert ha most sok embernek tudnék némi koncot vetni, akkor talán az elnyomná a fiúk fülét a rögök közt arról, hogy meghallják Ibolya hangját. Meg ha most azon kezdenének el vitatkozni a népek, hogy én mi a lófaszt is csinálok, az elterelné a figyelmet onnét, hogy az új miniszterem szavaival szólva csak vergődök.

Oké, a fenti egy bájos történet, képzelgés, de szívesen látnék valami okos embert aki ennél építőbb jellegű elemzést bír adni rá, mert hiába forgatom fel a sajtótermékeket egytől egyig azt mondják, hogy “szakadjak meg ha értem hogy mi van”, csak fél órában és úgy, hogy ezt ne vegyük észre.

Most már én is azt mondom: Monnyon le! És lássuk, hogy a kényszerhelyzetből mi sikerül. Aki bennmarad bennmarad, aki kiesik az kiesik, aki kormányoz, az meg bassza meg a kurva Isten, kormányozzon már végre!

Címkék: , , ,

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.