Háhá!

Ez remek. Ugyan volt egy szerverleállás olyan nyolc óra tájban, az megakasztotta a folyamatot, de mostanra a nagyjával elkészültem.

Gyakorlatilag az egész journal úgy néz ki, mint ez a blogrész, és ha kevésbé leszek álmos, akkor beleaplikálom jól a commentelőt is

Most úgy állunk, hogy saját html alapú szerkesztőfelület lett hackelve, Bori ezentúl tud feltölteni és linkelni képet (Bori, ott a szerkesztőfelületnél valamiért elcsúszik a gomb, de van egy insert image szöveg, legfelül a jobb sarokban, na arra nyomj , a feltöltés pedig az uploadnál van. Mily meglepő.)

Még dolgozom a saját poll-on, hogy ne a blogpoll-ét nyúljam, és egy egyszerű, de önnálló php statrendszeren is, ahhoz zl-t piszkálni fogom, hogy nyúlhassam a webalizer eredményeit.  Mivanmég? Mittomén, mert aplikáltam mindenfélét. Most míg végképp szét nem esem, megfosztom a wordpress admin felületet a maga szürkeségétől és vidámabb/jobb kinézetűre cserélem

Címkék:

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.