Laptop one more time

Ez itt a húbazmeg rovat.

Végül úgy döntöttünk Anyuval, hogy felhívjuk a VH-Comot, mert már három és fél hete, hogy nem szállították le a laptopot. Anya kezébe vette az ügyet újra, és sikerült elérnie szívós munkával, hogy megígérjék, jövő hét második fele. Hát az bizony négy hét plusz X nap lesz. Elég erős szegénységi bizonyítvány a VH-Com-nak, nemdebár? Mondták, hogy a nagyker már […]

Végül úgy döntöttünk Anyuval, hogy felhívjuk a VH-Comot, mert már három és fél hete, hogy nem szállították le a laptopot. Anya kezébe vette az ügyet újra, és sikerült elérnie szívós munkával, hogy megígérjék, jövő hét második fele. Hát az bizony négy hét plusz X nap lesz. Elég erős szegénységi bizonyítvány a VH-Com-nak, nemdebár?

Mondták, hogy a nagyker már összerakta ám, és egy ilyen jó gépre megéri várni (hozzátették, ők mindig ezt szokták mondani). Nem Pesten nem tudjuk átvenni, csak itt náluk. Gondolom akkor kiderülne, hogy mennyi valójában a gép, mennyi rajta a haszonkulcsuk. Meg kell ismételnem szeretett kiszólásomat:

SZAROK VAGYTOK!

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.