Spamelő

Ez itt a húbazmeg rovat.

Ez a Józsi kihúzta a gyufát nálam. Régebben egész türelmes voltam, mondhatni toleráltam a spamet. Fogtam, letöröltem, vállat vontam. De ha ezt folytatnám erre menne rá a fél napom. Az e-mail címre vadászó kis progikat egész tűrhetően helyre lehet rakni, ha nem tökéletes e-mail címet adsz meg, de az ilyen Józsi féléket nem tudod kiiktatni. Amikor én […]

Ez a Józsi kihúzta a gyufát nálam. Régebben egész türelmes voltam, mondhatni toleráltam a spamet. Fogtam, letöröltem, vállat vontam. De ha ezt folytatnám erre menne rá a fél napom. Az e-mail címre vadászó kis progikat egész tűrhetően helyre lehet rakni, ha nem tökéletes e-mail címet adsz meg, de az ilyen Józsi féléket nem tudod kiiktatni.

Amikor én nekiláttam a honlapjaimnak megtehettem volna, hogy begyűjtök kurva sok e-mail címet és szétpostázom rá a saját reklámomat, de – bevallom megfordult a fejemben – úgy gondoltam ez annyira unszimpatikus megoldás, hogy inkább kihagytam. Épp ezért különösen idegesít, mikor ilyen Józsi félék betesznek a maguk kis hírlistájába.

Egyébként mulatságos az oldala. Nem bírom ki további fikázás nélkül, de megérdemli. Tessék megnézni a színeket, tessék megnézni a linkeket (könyörgöm miért nyílik mindegyik új ablakban), tessék megfigyelni a naivitást (ez a felület reklám céljára készült), tessék megfigyelni az emberi hülyeséget (ketten a háromból már reklámoznak, bár lehet, hogy csak haverkör), és mindezek után tessék megfigyelni, hogy Józsefünk honlapkészítést vállal.

(Közben visszaírt, elnézést kért, megadtam.)

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.