nagy faszok ezek az amcsik…

 

Windows Codename Longhorn

Windows Codename Longhorn

mondhatnám apámat idézve, a mai napon is békésen üldögéltem az imesh előtt (amolyan filecserélő szoftver), és ugye van beleépített mIRC, azon hánytam a sódert a többi illegalitásba vonult töltögetővel egyetemben. Időm volt, mert ötféle verzióban indítottam el a Windows Codename Longhorn [ nfo ] OS letöltését, egyenként 410 és 590 mega közt, mert attól függ milyen kiterjesztés, zip, rar, ISO, exe, stb. Szóval időm volt fecsegni bőven. Egy ausztrál srác például kifejtette, hogy az ángilusok, meg az amcsik milyen freaky népség, na itt következett egy kis körbejárása a szónak, hiába, sokat felejtettem :( Szóval, ha úgy vesszük igaza van.

Nem értem, hogy miért jó az a Postabanknak, hogy februárban nem utal diákhitelt. Velem nagyon kibasztak. Az (anyagi)ügyeim holnap derülnek ki, hogy mennyire lesznek rendezettek, meglátjuk. Félek… Nincs pénzem… Ehh…

Címkék: ,

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.