új hónap…

Nem is tudom mikor volt olyan utoljára, hogy itthon voltam szombat reggel. A tegnapi hóesésre még rárakott egy lapáttal az időjárás, így aztán szép nagy hó van. Mondjuk annyira nem tetrszik, már örültem, hogy elolvadt, na mindegy, változtatni úgyse lehet rajta :) Megpróbáltam tegnap hóembert építeni a kertben, de valamiért nem sikerült. Rég csináltam ilyet, […]

Nem is tudom mikor volt olyan utoljára, hogy itthon voltam szombat reggel. A tegnapi hóesésre még rárakott egy lapáttal az időjárás, így aztán szép nagy hó van. Mondjuk annyira nem tetrszik, már örültem, hogy elolvadt, na mindegy, változtatni úgyse lehet rajta :)

Megpróbáltam tegnap hóembert építeni a kertben, de valamiért nem sikerült. Rég csináltam ilyet, és emlékszem, hogy úgy volt csinálsz egy nagy hógolyót és elkezded görgetni. Emlékszem arra is, hogy ilyen jól tapadó hóban félelmetes gyorsan nőtt. Na tegnap nem. Most lehet, hogy a kiskrapekeknek van több türelmük, de én 20 percen keresztül görgettem fel alá a hógolyót és alig nőtt valamennyit, megpróbálom ma is.

De előbb nyomok egy pályát a warcraft 3-mal, már lassan befejezem és egyre érdekesebb…

Este meg megyek Pestre, Méhecskéhez és majd csak hétfőn szédülök haza.

________________

szolgálati közlemény:

a tegnapi blogokat érdemes elolvasni, mert éjjel még írtam, meg vannak új számok is a music résznél. A linket ott oldalt, lejjebb a “régen volt” résznél láthatod!

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.