dilemmák, örökös dilemmák

Már napok óta nem tudom megnézni a wiw.hu oldalt, kiváncsi lennék, hogy miért, vajon felújítás folyik? Délelött megtaláltam ezt a hóesős scriptet, kicsit megcsicsáztam vele a portált, meg a blogot :) Ki is raktam az oldalra, hátha megtetszik valakinek és használja majd… Készítek preloadot a webdesign flash részéhez, mert az nagyon hiányzik oda… Kiolvastam a Sherlock Holmesokat, […]

Már napok óta nem tudom megnézni a wiw.hu oldalt, kiváncsi lennék, hogy miért, vajon felújítás folyik?

Délelött megtaláltam ezt a hóesős scriptet, kicsit megcsicsáztam vele a portált, meg a blogot :) Ki is raktam az oldalra, hátha megtetszik valakinek és használja majd…

Készítek preloadot a webdesign flash részéhez, mert az nagyon hiányzik oda…

Kiolvastam a Sherlock Holmesokat, hát nem mondom, ritka ellenszenves alak ez a Sherlock. Nem értem a jó öreg Conan Doylet, hogy miért kell mindent kétszer leírnia, kurvára idegesítő szokás. Szerintem – mintegy választ adva magamnak – mennyiségre fizethettek neki, ki kellett töltenie valamivel a… pénztárcáját. Nem is jó a stílusa, pedig emlékszem kiskölyökként, hogy élveztem…

Kiírtam CD-re a Sip of Storyt és nagyon bejött, szinte azt kell, hogy mondjam dilemába kerültem hogy melyik Quimbya jobb… Na majd kiváncsi leszek a Kaos Amigos-ra.

Ma van a TR.hu találkozója Pesten, kiváncsi vagyok mit ökörködtek össze, lassan lehet menni a fórumra olvasgatni, beszélgetni.

Rég írtam a hódítós állapotokról. A support azóta leállt, nem kaptam több hibapontot, de az országok inkább stagnálnak és szívnak mint fejlődnek. A szünettel magyarázom a dolgot, az a rengeteg kiskorú, aki játszik (éretlen barmok) most egész nap nyomhatják. Nincs suli, lóghatnak a hálón. Számomra érthetetlen, hogy mennyien támadnak meg, és bár alig néhány tud megverni de azért a védekezés elég sok katonát emészt fel. Fura, hogy mások semmi taktika nélkül támadgatnak, én előre megnézem, hogy nyerni fogok e, és ha igen akkor indulok neki, egyébként nem. Bocsi attól, aki nem játszik hódítót, érdemes kipróbálni, mert jó játék.

Zsófiáknál ma van Éva és Viktóra nap. Még mindig tart a buli, kiváncsi vagyok hogy sikerül.

Úgy tűnik jön a szilveszteri ‘murira’ még egy emberke, ez remek, így nem is leszünk páratlanul, remélem több kis gubanc megoldódik a jelenlétével.

Már alig várom a 26-át, hogy megkapjam az új videokártyát. :))

Címkék: , ,

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.