~°°~

Ilyen hülyeségeket rajzolok címnek, ha semmi frappáns nem jut az eszembe :) A mai napom nagyon jó volt, Méhecske itt volt tegnap este óta nálam, megajándékoztuk egymást akarácsony alkalmából. Kaptam egy gyönyörű hátizsákot. Imádok reggel mellette ébredni (nem Te hülye nem a hátizsák, hanem a Méhecske mellett) aztán reggeliztünk, meg videót néztünk, beszélgettünk, nevettünk Anyuval […]

Ilyen hülyeségeket rajzolok címnek, ha semmi frappáns nem jut az eszembe :)

A mai napom nagyon jó volt, Méhecske itt volt tegnap este óta nálam, megajándékoztuk egymást akarácsony alkalmából. Kaptam egy gyönyörű hátizsákot.

Imádok reggel mellette ébredni (nem Te hülye nem a hátizsák, hanem a Méhecske mellett) aztán reggeliztünk, meg videót néztünk, beszélgettünk, nevettünk Anyuval hármasban, meg narancsos garonnet ittunk… Csak aztán haza kellett mennie Pestre és az olyan szomorú.

Hívott az unokaöcsém, az a remek ember (hogy hp-t idézzem:bah!) meglep egy videókártyával karácsonyra, mert ő most kapott újat. Savage 4, na ja :( tudom, de jobb mint az s3 trio 1 mb. Vett egy geforce mx 420-ast 64 mb-tal, szal én nem adtam volna érte ennyi pénzt (30 rongy) mert az csak egy felcsicsázott geforce 2. Ennyiért már full maxos geforce 3-at vehetsz ma… Dehát ő baja ;), nem baj, legalább szép lesz a képernyő felbontásom :)

Jön lassan ez a nyűves karácsony, és anyámon kitört a takarítási para, a holnapi napon majd dógozhatok, jobb a Méhecskének, ő Bécsbe kirándul, irigylem.

Van egy jópofa blogos oldal, rendszeresen olvasgatom, mert a srácnak jó beszélőkéje van, csak nem tudom, minek az a sok picsa (szó szerint) a lapra, semmi köze a bloghoz… [http://www.timurlenk.hu/blog ]Na mindegy…

Csináltam csütörtökön, nem, hülyéket beszélek (írok) szerdán egy új háttérképet, már nagyon kellett, [ itt ] megnézheted…

Meg szeretnék bódog karácsonyi ünnepekre is egy meglepit Neked olvasó… [ itt ]

Na jó, megyek, nézek valamit a tévén :)

Címkék:

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.