hóhányó szülinap

Ma van Zsófi születésnapja, éppen befejeztem a kis flash képeslapot, amit csináltam neki. Odakinn egyre nagyobb pelyhekben hullik a hó, és mindenhol megmarad, kivéve az utcát (hálisten), érthetetlen, de legalább nem kell havat lapátolni. Kicsit változtattam ma a portál fórumán, szal itt is látható ettől a változás, mertháthogy, ugye közös van vele… Hátha majd írtok […]

Ma van Zsófi születésnapja, éppen befejeztem a kis flash képeslapot, amit csináltam neki. Odakinn egyre nagyobb pelyhekben hullik a hó, és mindenhol megmarad, kivéve az utcát (hálisten), érthetetlen, de legalább nem kell havat lapátolni.

Kicsit változtattam ma a portál fórumán, szal itt is látható ettől a változás, mertháthogy, ugye közös van vele… Hátha majd írtok bele.

Tegnap a mentha.hu-s kispál oldalon kitették, hogy lehet póló tervet készíteni, asszem, csinálok majd néhányat, hátha összejön :) Jut eszembe, végighallgattam a hétvégi kispál lemezeket, hát állat jó, én mondom…

Elég unalmas napom van egyébként, lehet, hogy anyát elkísérem este a sulija koncertjére, dehát templomba lesz, mikor utoljára ott voltam a hülye papok spóroltak a fűtéssel, mjd megevett az isten hidege (ez esetben szinte teljesen ideillik a mondás), szóval ezt még komoly megfontolás tárgyává teszem…

Szegény Méhecském a szülinapja alkalmából lapátolhatja a havat, meg rohangálhat az én karácsonyi szaloncukrom után, amelett, hogy tanulnia is kell. Egész lelkiismeret furdalásom van miatta.

Délelött magyaroztam, meg felhívtam a sulit, hogy van e már eredmény a zhról, de még nincs. Próbálkozzak jövő hét eljén, majd meglátjuk milyen lesz, nem izgulok különösebben miatta.

Ja ajánlok ma egy linket nektek, hátha valami megragadja ott a figyelmeteket: mpaul.hu

Na jó, elegem van, meleg teát, és egy jó könyvet kívánok mindenkinek ma estére…

Címkék: , ,

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.