Budapest – Pécs

Reggel Zsófival megbeszéltük, hogy elmegyünk a Tescoba karácsonyi bevásárlásokat foganatosítani. Én kicsit nehezen áltam rá, de aztán csak csak összevakartam magam. Ronda idő volt, lementünk a kocsihoz, és amíg Zsófi átvitt a városon én a Mariettától kapott kérdőívet töltöttem ki. Nem sikerült befejezni mire a bevásárlóközponthoz jutottunk. Rohadt sokan voltak a Tescoban, elég hosszan válogattunk […]

Reggel Zsófival megbeszéltük, hogy elmegyünk a Tescoba karácsonyi bevásárlásokat foganatosítani. Én kicsit nehezen áltam rá, de aztán csak csak összevakartam magam. Ronda idő volt, lementünk a kocsihoz, és amíg Zsófi átvitt a városon én a Mariettától kapott kérdőívet töltöttem ki. Nem sikerült befejezni mire a bevásárlóközponthoz jutottunk.

Rohadt sokan voltak a Tescoban, elég hosszan válogattunk az ajándékok közt. Nagy nehezen sikerült kiválasztani az ajándékokat, még bele is fért a szűkös pénzügyi keretünkbe. Jutott még egy kis harapnivalóra is, bár én kissé még éreztem az előző napi velős pacalt, meg az éjfél körüli Burger Kinges szendvicseket. A kocsiba bepakoltunk és a kongresszusi központ parkolójában megettük a fele kaját.

Utána rövid tanakodást követően a Délibe mentünk, leálltunk a Mercure hotel mellett és a cuccaimat bennhagytuk, felmentünk a pénztárakhoz, sikerült kikapni egy rövid sort, megvettem a jegyemet, 14:45-re. Utána “hátha” alapon megnéztem az OTP bankomatot, és – vannak még csodák – találtam rajta 11.000 Ft-ot. Ez hatalmas örömmel töltött el, megosztottam Zsófival, vettem egy PC Worldt, amihez már másfél hónapja nem tudtam hozzájutni, elmentünk ünnepelni a Clock pub-ba, de az zárva volt, így beestünk az Il Trenoba, kávéztunk, majd vissza a vasúthoz.

Néztük az új mozdonyt, cigiztünk és beszélgettünk. Nehéz volt elbúcsúzni, utána hosszú időnek tűnt a két és háromnegyed órás vonatút.

Pécsen elcsíptem a buszt, hazaértem. Itthon nem ment minden símán, de aztán úgy tűnik elrendeződtek a dolgok. Megjött a mikulás itthon is és aztán beültem a gép elé. Elkészítettem ezt az oldalt, közben tévéztem. Este beszéltünk telefonon Zsófival. Megy valami hülye film a tévében, azt még megnézem és lefekszek.

Related External Links

Címkék: , ,

— 2001 óta írom ezt a blogot. Alkalmazott grafikusként, programozóként dolgozom és munkaidőn kívül a kislányommal és a feleségemmel töltöm az időmet. Megtaláltok a Twitteren (@oriandras) és a Facebookon is.